A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання такими, що втратили чинність, нормативно-правових актів»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання такими, що втратили чинність, нормативно-правових актів»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання такими, що втратили чинність, нормативно-правових актів» (далі – проект наказу), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблений з метою недопущення порушення вимог законодавства з питань державної реєстрації нормативно - правових актів України та з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601,       м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: galina@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Заступник начальника Управління
з питань реформування власності                                           О. Дем‘яненко


Про визнання такими, що втратили чинність, нормативно - правових актів

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання такими, що втратили чинність, нормативно-правових актів»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання такими, що втратили чинність, нормативно-правових актів»