A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії"

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії"

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 19 квітня 2013 р. на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України "Про затвердження змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії" (далі – Наказ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект Наказу розроблений на виконання підпункту 146.2 пункту 146 Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 № 187/2012, відповідно до абзацу дев’ятнадцятого частини другої статті 9 Закону України «Про природні монополії» для оцінки активів суб'єктів природних монополій, що здійснюють розподіл природного газу трубопроводами, з метою визначення регуляторної бази активів таких суб’єктів під час переходу на стимулююче регулювання цін (тарифів).

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту Наказу разом зі змінами до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління з

питань оціночної діяльності                                                         Л.Тимощик




Про затвердження змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії

Зміни до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна «Про затвердження змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»