A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності».

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності».

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 04 лютого 2013 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» перелік документів, які подаються орендодавцю, затверджується Фондом державного майна.

Фондом пропонується скасувати існуючий на сьогодні перелік, затверджений наказом Фонду державного майна України від 14 листопада 2005 року № 2975 «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16 січня 2006 р. за № 29/11903 та затвердити новий Перелік документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності, оптимізувавши та скоротивши при цьому кількість таких документів.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: (e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua ).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності» прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.


Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності»