A A A K K K

Повiдомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повiдомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляється про оприлюднення з 26.04.2012 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу “Про затвердження Порядку контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації державними органами приватизації» (далі – Порядок), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Згідно з вимогами статей 7 та 27 Закону України “Про приватизацію державного майна” державні органи приватизації (далі – орган приватизації) здійснюють контроль за виконанням умов договорів купівлі-продажу державного майна.

Порядок регламентує організацію та здійснення органами приватизації контролю за виконанням покупцями об’єктів приватизації умов договорів купівлі-продажу цих об’єктів.

Порядок розроблено з метою приведення наказу Фонду державного майна України від 19.08.1998 № 1649 (із змінами та доповненнями) у відповідність із Законами України “Про Державну програму приватизації” від 13.01.2012 № 4335-VI, “Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012-2014 роки” від 13.01.2012 № 4336-VI та “Про Фонд державного майна України” від 09.12.2011 № 4107-VI.

Зауваження та пропозиції до проекту Порядку просимо надсилати на адресу: м. Київ 133, 01601, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань договірного менеджменту. Адреса електронної пошти (e-mail)  maya@spfu.gov.ua

 

Зауваження та пропозиції до проекту Порядку, приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.


Аналiз регуляторного впливу проекту наказу “Про затвердження Порядку контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації державними органами приватизації ”

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України “Про затвердження Порядку контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації державними органами приватизації ”

Наказ "Про затвердження порядку контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об‘єктів приватизації державними органами приватизації”

Порядок контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об‘єктів приватизації державними органами приватизації”