A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 8 травня 2012 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Фондом державного майна розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди» з метою забезпечення реалізації передбачених статтею 5 Закону України «Про Фонд державного майна» повноважень Фонду державного майна України у сфері оцінки орендованого майна, посилення контролю держави і комунальних власників за процесами оцінки державного і комунального майна та підвищення ефективності орендних відносин.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти (e-mail: graf@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди» прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення. 


Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»