A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювачів»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювачів»

​​Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 10.01.2013 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювачів» (далі - Наказ), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою встановлення єдиних форм  посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювачів на виконання вимог частини третьої статті 15 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: ira-66@spfu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Заступник начальника Управління
з питань оціночної діяльності                                                  С.Булгакова


Про затвердження форм кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження форм кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів»