A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об’єктів»

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об’єктів»

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Фондом державного майна повідомляється про оприлюднення з 15 жовтня 2012 року на сайті Фонду державного майна з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проекту Закону України «Про внесення змін до   статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об’єктів».

Проектом регуляторного акта запроваджується економічно обґрунтований підхід до розподілу коштів, отриманих від продажу нерухомого майна державних комерційних підприємств, спрямованих на підтримку господарської діяльності таких підприємств, погашення  заборгованості з виплати заробітної плати, а також заборгованості за податками і зборами (обов'язковими платежами) до бюджетів та державних цільових фондів, пов'язаних із заробітною платою, та інших.

У свою чергу прийняття проекту Закону дасть змогу поєднати інтереси держави та державних комерційних підприємств, що дозволить останнім уникнути збитків, отримати додаткові кошти на свій розвиток, і водночас збільшити надходження до Державного бюджету України.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна, Управління з питань розпорядження об’єктами державної власності. Адреса електронної пошти: vid@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України  “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua

 

Зауваження та пропозиції до проекту Закону України «Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об’єктів» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом державного майна протягом місяця з дня оприлюднення.


Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об’єктів

Порівняльна таблиця до проекту Закону України «Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об’єктів

Аналіз регуляторного впливу до проекту Закону України “Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об'єктів”

Пояснювальна записка до проекту Закону України “Про внесення змін до статті 75 Господарського кодексу України щодо використання коштів, отриманих від продажу майнових об'єктів”