A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Методики оцінки майна (об’єктів паливно-енергетичного комплексу)»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Методики оцінки майна (об’єктів паливно-енергетичного комплексу)»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з ______________ на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Методики оцінки майна (об’єктів паливно-енергетичного комплексу)» (далі – проект постанови) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект постанови розроблений з метою забезпечення реалізації вимог статті 6 Закону України «Про особливості оренди чи концесії об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності» (далі – Закон), якими передбачено здійснення оцінки об’єкта паливно-енергетичного комплексу в процесі організаційно-технічної підготовки його для передачі в оренду чи концесію відповідно до Методики оцінки майна.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту постанови та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державному комітету з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Начальник Управління з

питань оціночної діяльності                                                             М. Горяйнов