A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про порядок приватизації несільськогосподарських підприємств і організацій агропромислового комплексу»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України
«Про внесення змін до Положення про порядок приватизації
несільськогосподарських підприємств і організацій
агропромислового комплексу»

          Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua)проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про порядок приватизації несільськогосподарських підприємств і організацій агропромислового комплексу» (далі – проект наказу) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

          Проект наказу розроблений з метою приведення у відповідність із чинним законодавством Положення про порядок приватизації несільськогосподарських підприємств і організацій агропромислового комплексу, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 17 серпня 2000 року № 1718 «Про затвердження положень з питань приватизації майна в агропромисловому комплексі».

          Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо протягом одного місяця від дати його оприлюднення надсилати до Фонду державного майна України в паперовому вигляді на адресу: 01601, м. Київ - 133, вул. Кутузова, 18/9, тел. 284-50-56 та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: bezpaly@spfu.gov.ua.

Начальник Управління
реформування власності                                                           В. Кальніченко

 

Погоджено:

Директор Департаменту
конкурентних продажів
об’єктів приватизації                                                                       Я. Берназюк

 

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу