A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств»

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Фонду державного майна України

«Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств»

 

          Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств» (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Зазначеним проектом наказу Фонду державного майна України вносяться зміни до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 10.05.2012 № 639, розпорядженням Антимонопольного комітету України від 10.05.2012 № 282-р, рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 10.05.2012 № 674, та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12.06.2012 за № 940/21252.

          Проект розроблений відповідно до вимог Закону України  від 16 лютого 2016 року № 1005 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процесу приватизації» та з метою підвищення ефективності процесу приватизації державного майна та залучення інвестицій в економіку України.

Зауваження і пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601,  м.Київ - 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: bingo@spfu.gov.ua.

          Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції до оприлюдненого Проекту надаються фізичними, юридичними особами та їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua/.

          Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Директор департаменту приватизації                                                                                В. Герц


Проект наказу

Зміни до Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу