A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення зміни до нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майнаУкраїни
«Про внесення зміни до нормативно-правового акта»

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на офіційному
сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення зміни до нормативно-правового акта» (далі - проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою приведення Порядку проведення додаткового продажу акцій акціонерних товариств за номінальною вартістю, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 29 липня 2008 року № 878, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2008 року за № 783/15474 (із змінами), у відповідність до Закону України від
16 лютого 2016 року № 1005-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процесу приватизації».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу Фонду державного майна України: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601 та на електронну адресу:lido@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавської влади з питань державної регуляторної політики - Державній регуляторній службі Українина адресу:вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ 01011 та на електронну адресу:mail@dkrp.gov.ua.

 

 

Директор Департаменту приватизації                                                  В. Герц

 

 

Проект наказу Фонду

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду 

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду