A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності»

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Фонду державного майна України

«Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності»

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень і пропозицій від саморегулівнихорганізацій оцінювачів, фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань оголошує про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності» (далі – проект Наказу)та аналізу регуляторного впливу проекту Наказу на офіційному сайті Фонду державного майна України http://spfu.gov.ua.

Проект Наказу розроблено з метою  оптимізації процедури конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності комісіями, що створюються органами приватизації, у разі якщо вартість надання послуг з незалежної оцінки майна або робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок менша, встановленої  в абзаці другому частини першої статті  2 Закону України «Про публічні закупівлі» вартості предмета державної закупівлі, у випадках якщо вони виступають замовниками послуг з незалежної оцінки майна, робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок або здійснюють конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності у випадках, визначених законодавством.

Досягнення зазначених цілей пропонується здійснити шляхом  внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності,  затвердженого  наказом Фонду державного майна України  від  31 грудня  2015 року № 2075, зареєстрованого  в Міністерстві юстиції України 15 січня  2016 року за  №60/28190.

 Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ - 133, 01601, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: ari@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції до оприлюдненого проекту Наказу надаються саморегулівними організаціями оцінювачів, фізичними та юридичними особами, крім розробників, Державній  регуляторній  службі  України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011. Адреса електронної пошти:inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України прийматимуться Фондом протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Заступник директора

Департаменту оцінки майна,

майнових прав та професійної

оціночної діяльності                                                                     С. Булгакова

 

Положення

Зміни

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу