A A A K K K

Проект Закону України «Про внесення змін до статті 15 Бюджетного кодексу України» (щодо фінансування спеціального фонду)

Повідомлення про оприлюднення

проекту Закону України «Про внесення змін до статті 15 Бюджетного кодексу України» (щодо фінансування спеціального фонду)

 

Фондом державного майна України розроблено проект Закону України«Про внесення змін до статті 15 Бюджетного кодексу України» (щодо фінансування спеціального фонду) (далі - проект Закону).

Метою проекту Закону є забезпечення фінансування видатків на проведення приватизації державного майна з коштів, що надійшли від приватизації державного майна. 

Законопроектом пропонується внести зміни до статті 15 Бюджетного кодексу України, зокрема визначити, що джерелами фінансування Державного бюджету є 90 % коштів від приватизації державного майна (включаючи інші надходження, безпосередньо пов’язані з процесом приватизації), аджерелами формування спеціального фонду Державного бюджету України в частині фінансування є 10 % коштів від приватизації державного майна (включаючи інші надходження, безпосередньо пов’язані з процесом приватизації).

Зауваження та пропозиції до проекту Закону просимо надсилати в письмовій формі протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу Фонду державного майна України: ул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601 та на електронну адресу: kvitka@spfu.gov.ua.

 

Проект Закону

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу