A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку внесення змін до договорів купівлі-продажу державного майна»

ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО  ОПРИЛЮДНЕННЯ

проекту наказу Фонду державного майна України

«Про внесення змін до Порядку внесення змін до договорів купівлі-продажу державного майна»

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку внесення змін до договорів купівлі-продажу державного майна» (далі – проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою врегулювання питання застосування відповідальності до власників приватизованих об’єктів у разі прострочення виконання договірних зобов’язань та несвоєчасного звернення до органу приватизації з пропозицією щодо внесення змін до договору купівлі-продажу, спонукання та стимулювання власників приватизованих об’єктів виконувати зобов’язання у визначені договорами купівлі-продажу терміни (строки).

 

Зауваження  та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу Фонду державного майна України: вул. генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01601, та на електронну адресу: nat@spfu.gov.ua.

 

 

Директор департаменту приватизації                                                          В. Герц

 

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу