A A A K K K

Анонс: Фонд держмайна організовує престур до ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс»

Запрошуємо 5 серпня представників ЗМІ взяти участь у престурі до ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс».

Під час заходу відбудеться прес-конференція за участі керівника регіонального відділення по Донецькій області Олександра Волкова та директора Департаменту маркетингу об'єктів приватизації Віталія Дишлового. Спікери розкажуть про процес приватизації об'єкта, зацікавлення потенційних інвесторів та очікування від продажу.

Збір о 10:00 за адресою: Донецька область, м. Мирноград,  вул. Соборна, 51 (центральний вхід).

Контактна особа: Віктор Бриков +380505140175.

Акредитація представників ЗМІ за посиланням: https://forms.gle/HmbnTqrwniNGAGeK7  
до 04 серпня 2021 року 17:00.

Довідково

Єдиний майновий комплекс промислового залізничного транспорту ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс» виставлено на прозорий аукціон, який відбудеться 20 серпня 2021 року. Стартова ціна відповідно становить 67 063 556 гривень. Прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 19 серпня.

Майновий комплекс «Димитроввуглевантажтранс» розташований на 14 земельних ділянках, що займають територію у 56,9 га. До складу об’єкту входять 18 будівель та споруд загальною площею 13519,0 м². Господарською діяльністю транспортного підприємства є допоміжне обслуговування наземного транспорту, а саме – надання послуг зі штовхання та буксирування, що полягають у доставці споживачам вантажів у залізничних вагонах від станцій загального користування до вантажних фронтів контрагентів.