A A A K K K

Щодо професійної підготовки оцінювачів та організаційного забезпечення Фондом оціночної діяльності під час карантину

З метою запровадження додаткових заходів спрямованих на запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19) на час карантину Фонд зупинив всі навчальні заходи щодо професійної підготовки оцінювачів, проведення яких передбачається у очній (стаціонарній) формі до прийняття офіційного рішення про скасування карантину.

На сьогодні зупинено проведення: навчання за програмами базової підготовки оцінювачів, кваліфікаційних іспитів на отримання кваліфікаційного свідоцтва оцінювача та навчання за програмами підвищення кваліфікації, крім тих, що проводяться за дистанційною формою навчання.

Разом з цим, повідомляємо, що розпочаті навчальними закладами навчальні програми підвищення кваліфікації оцінювачів можна буде завершити після скасування карантину. Фонд призупиняє дії щодо прийняття рішень про зупинення кваліфікаційних документів до оцінювачів, які були заявлені навчальними закладами у списках, що направлялися до Фонду для проведення навчання за програмами підвищення кваліфікації та навчання яких вже розпочалося-до завершення ними такого навчання.

У інших випадках та за нагальної потреби пропонуємооцінювачам пройти підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання. Інформація про навчальні заклади, які здійснюють навчання за програмами підвищення кваліфікації у дистанційній формі розміщено на сайті Фонду за посиланням: http://www.spfu.gov.ua/userfiles/pdf/grafik-pidvyshenia-kvalif-ociniuvachiv-1-p.--2020-_6.pdf

Також повідомляємо, що Фонд продовжує працювати з метою організаційного забезпечення оціночної діяльності, зокрема опрацьовуються відповідні заяви від оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності щодо видачі кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів та сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності.