A A A K K K

ФДМУ та УТО 23 липня 2015 року організовують круглий стіл з обговорення змін до законодавства з питань оцінки​

23 липня 2015 року о 10:00 у секційному залі Великого конференц-залу Академії наук України відбудеться круглий стіл на тему: "Реформування оцінки майна та оціночної діяльності. Обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності в Україні".

Організатори круглого столу– Фонд державного майна України та Всеукраїнська громадська організація "Українське товариство оцінювачів".

Метою круглого столує обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності в Україні", підготовленого з метою реалізації завдань Коаліційної угоди депутатських фракцій у Верховній раді України VIII скликання для цілей узгодження позицій з дискусійних правових норм проекту зазначеного закону.

Питання для обговорення:

– Концептуальні засади державного та громадського регулювання оцінки майна та професійної оціночної діяльності з урахуванням міжнародної практики та вітчизняного досвіду.

– Нові підходи в регулюванні професійної оціночної діяльності, у тому числі землеоціночної діяльності.

– Наглядова рада з питань оціночної діяльності як інструментарій спільного державного та громадського регулювання оціночної діяльності та її робочі органи.

– Нові аспекти в питаннях практичної діяльності суб’єктів оціночної діяльності, посилення відповідальності оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності за об’єктивність оцінки майна.

– Нові підходи до організації професійної підготовки оцінювачів.

– Нові функції Єдиної бази звітів про оцінку майна, зміни порядку її ведення і використання її даних.

До участі в круглому столі запрошуються представники органів державної влади, саморегулівних організацій оцінювачів, навчальних закладів, оціночної спільноти, експерти в сфері оцінки та оціночної діяльності. Для висвітлення роботи круглого столу до участі у його роботі також запрошуються представники засобів масової інформації.

Акредитація засобів масової інформації проводиться за телефоном прес-служби Фонду державного майна України: (044) 284-94-24, e-mail: press@spfu.gov.ua.

Реєстрація учасників відбудеться з 9:00 23 липня 2015 року у фойє Великого конференц-залу Академії наук України.

У зв’язку з обмеженою кількістю місць прохання до бажаючих взяти участь у роботі круглого столу попередньо зареєструватися до 10:00 22 липня 2015 року за телефоном: (044) 200-36-99 Катерина Малишева.

Адреса заходу: м. Київ, вул. Володимирська, 55, 3-й поверх.