A A A K K K

Щодо анулювання сертифіката суб’єкта оціночної діяльності

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  21.07.2017                                           Київ                                  № 1172

                                                                                  

 

Щодо анулювання сертифіката
суб’єкта оціночної діяльності

 

Відповідно до абзацу третього частини першої статті 20 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», ураховуючи наказ Фонду державного майна України (далі – Фонд) від 05 липня 2017 року № 1086 «Щодо виключення інформації про оцінювача з Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності», яким позбавлено (анульовано) Савича Олександра Вікторовича спеціалізації        1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них» з кваліфікаційного свідоцтва оцінювача МФ № 8610, виданого 15 грудня 2012 року Фондом та            ПрАТ «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації», а також враховуючи те, що Савич Олександр Вікторович був заявлений єдиним оцінювачем у штатному складі  фізичної особи – підприємця (далі – ФОП) Савича Олександра Вікторовича під час прийняття Фондом рішення про видачу йому сертифіката суб’єкта оціночної діяльності,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Анулювати сертифікат суб’єкта оціночної діяльності від 26 березня 2015 року № 248/15, виданий ФОП Савичу Олександру Вікторовичу (реєстраційний номер облікової картки платника податків 3269509110).

2. Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності внести відповідні зміни до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності та вжити заходів щодо оприлюднення цього наказу.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності.

 

 

Заступник Голови  Фонду                                                                 Є. Асташев