A A A K K K

«Електроважмаш» візьме участь у програмі оновлення електростанцій Іраку за фінансування США

ДП «Завод «Електроважмаш» 26 березня уклав меморандум про участь у реалізації програми оновлення електростанцій Іраку, яка фінансується Сполученими Штатами Америки. Загальний обсяг програми становитиме до $1, 2 млрд, з яких підприємство розраховує отримати замовлення з постачання обладнання та модернізації на суму понад $50 млн.
 
«Меморандум передбачає співпрацю в проєктуванні та виробництві агрегатів для електростанцій Іраку загальною потужністю 1300 МВт. Невдовзі буде затверджено робочий план для підписання контракту на 3 роки на суму понад $50 млн. Це великий проєкт, який має міжнародне значення для нашого підприємства та всієї України», — прокоментував в.о. Генерального директора ДП «Завод «Електроважмаш» Віктор Бусько.
 
Підписантами угоди стали в.о. Генерального директора Віктор Бусько та представники чеської компанії, яка виступає генеральним підрядником у реалізації проєкту. Перемовини щодо укладання угоди тривали декілька місяців.
 
Як зазначив Віктор Бусько, підписання угоди стало можливим завдяки підтвердженню успіхів у фінансовому оздоровленні підприємства — ДП «Завод «Електроважмаш» зможе гарантувати своєчасне та високоякісне виконання замовлень.
 
Після підписання меморандуму сторони домовилися про створення робочої групи для узгодження всіх технічних деталей. Робоча група має підготувати проєкт контракту, який стане основою для подальшого співробітництва.
novuj-dokument_15817.pdf