A A A K K K

РВ ФДМУ по Сумській області про проведення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою з метою продажу об’єкта приватизації

Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення документації із землеустрою з метою продажу об’єкта приватизації (встановлення розміру та меж земельної ділянки, погодження меж земельної ділянки з суміжними землевласниками та землекористувачами, закріплення меж земельної ділянки межовими знаками, проведення робіт з присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, погодження та затвердження документації із землеустрою у встановленому порядку, отримання позитивного висновку державної експертизи щодо розробленої документації із землеустрою та витягу з Державного земельного кадастру).

Дані про об’єкт землеустрою: землеустрою підлягає земельна ділянка, на якій розташовано державне майно – група інвентарних об’єктів, у складі: літній будинок відпочинку з прибудовами, А, а-а3, загальною площею 64,5 м2; літній будинок відпочинку з прибудовами, Б, б, б1, загальною площею 85,3 м2. Місцезнаходження об’єкта: 42600, Сумська обл., Тростянецький р-н, Зарічненська сільська рада, масив «Заплави річки Ворскла», № 3 та № 3-А.

Орієнтовний розмір земельної ділянки – 0,25 га.

Підстава для проведення робіт із землеустрою: наказ ФДМУ від 30.04.2014 №1309 «Про перелік об’єктів, що підлягають приватизації» (зі змінами), Розпорядження Голови Сумської обласної державної адміністрації від 03.02.2017 № 56-ОД.

Перелік документів, які необхідно отримати в результаті проведення робіт із землеустрою: проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погоджений та затверджений у встановленому порядку; позитивний висновок державної експертизи документації із землеустрою; витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, інші матеріали та документи, необхідні для продажу земельної ділянки.

Умови конкурсу.

Конкурсна документація подається до РВ ФДМУ по Сумській області у запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтвердних документів належать:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (відповідно до додатка 2 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.10.2011 за № 1210/19948, зі змінами) (далі – Положення); копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідній орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті; копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи); копії документів, що підтверджують відповідність претендента вимогам, встановленим чинним законодавством до виконавців робіт із землеустрою; письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності); проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт; згода на обробку персональних даних (відповідно до додатка 4 до Положення) для фізичних осіб – підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

Конкурсну документацію претенденти подають до відділу управління персоналом та організаційного забезпечення РВ ФДМУ по Сумській області (кімн. 9).

Останній день подання конкурсної документації – 09.03.2017 до 17.00.

Конкурс відбудеться 15.03.2016 об 11.00 за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 30/1, 5-й поверх, кімн. 2, РФ ФДМУ по Сумській області. Місцезнаходження комісії: м. Суми, вул. Харківська, 30/1, РВ ФДМУ по Сумській області. Телефон для довідок (0542) 36-21-83.