A A A K K K

РВ ФДМУ по Тернопільській області про оголошення конкурсу з відбору виконавців із землеустрою

Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 8,4310 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту (обслуговування під’їзної залізничної колії) за рахунок земель, які перебували в користуванні відкритого акціонерного товариства «Кременецький міжрайпостач» за межами населеного пункту на території Білокриницької сільської ради Кременецького району.

Дані про об’єкт землеустрою: землеустрою підлягає земельна ділянка, на якій розташоване державне майно – під’їзна залізнична колія станції Кременець загальною довжиною 1 800,0 м(ходова-вантажна колія № 17 довжиною 1 424,0 м (від стрілкового переводу № 205, через стрілки № 207, 209, 211 до упору); вантажна колія № 18 довжиною 376 м (від стрілкового переводу № 211 до межі), яка в процесі приватизації не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Кременецький міжрайпостач», ліквідованого як юридичнуособу, за адресою: вул. Березина, 77к, м. Кременець, Тернопільська обл., 47013.

Орієнтовний розмір земельної ділянки – 8,4310 га.

Підстава для проведення робіт із землеустрою: наказ ФДМУ від 30.01.2017 № 135 «Про затвердження плану-графіка очікуваного надходження у 2017 році грошових коштів від продажу об'єктів приватизації державної власності груп А, Д та Ж, у тому числі разом із земельними ділянками, та орієнтовного переліку об’єктів, які пропонуватимуться до продажу у 2017 році», розпорядження Голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 21.04.2017 № 221-од «Про надання регіональному відділенню Фонду державного майна України по Тернопільській області дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Білокриницької сільської ради Кременецького району».

Перелік документів, які необхідно отримати в результаті проведення робіт із землеустрою: витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці.

Умови конкурсу.

На участь в конкурсі конкурсна документація подається претендентами до РВ ФДМУ по Тернопільській області у запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтвердних документів належать:

заява про участь в конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (відповідно до додатка 2 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.10.2011 за № 1210/19948, зі змінами) (далі – Положення); копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті; копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи); проект завдання на виконання робіт, у якому зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт; згода на обробку персональних даних (відповідно до додатка 4 до Положення) для фізичних осіб – підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

Конкурсна документація подається до сектору документального забезпечення та обробки документів з обмеженим доступом РВ ФДМУ по Тернопільській (кімн. 604).

Останній день подання конкурсної документації – 9 червня 2017 року до 16.00.

Конкурс відбудеться 16 червня 2017 року о 15.00 в РВ ФДМУ по Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, телефон для довідок 8 (0352) 25-04-87.