A A A K K K

РВ ФДМУ по Луганській області про оголошення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою з метою продажу об’єктів приватизації

Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення документації із землеустрою з метою продажу об’єктів приватизації разом із земельною ділянкою (встановлення розміру та меж земельної ділянки, погодження меж земельної ділянки з суміжними землевласниками та землекористувачами, закріплення меж земельних ділянок межовими знаками, проведення робіт з присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, погодження та затвердження документації із землеустрою у встановленому порядку, отримання витягу з Державного земельного кадастру, підготовка інших документів, необхідних для продажу земельної ділянки).

1. Дані про об’єкт землеустрою: об’єкт незавершеного будівництва державної власності – житловий будинок Радгосп-технікум за адресою: Луганська обл., Старобільський р-н, с. Тарабани,
вул. Новобудівельна, 10.

Землеустрою підлягає земельна ділянка, на якій розташований ОНБ – одноповерховий житловий будинок загальною площею 110,0 м2. Розмір земельної ділянки буде визначатися при проведенні робіт із землеустрою.

2. Дані про об’єкт землеустрою: об’єкт незавершеного будівництва державної власності – житловий будинок Радгосп-технікум за адресою: Луганська обл., Старобільський р-н, с. Тарабани,
вул. Новобудівельна, 11.

Землеустрою підлягає земельна ділянка, на якій розташований ОНБ – одноповерховий житловий будинок загальною площею 110,0 м2. Розмір земельної ділянки буде визначатися при проведенні робіт із землеустрою.

3. Дані про об’єкт землеустрою: об’єкт незавершеного будівництва державної власності – житловий будинок Радгосп-технікум за адресою: Луганська обл., Старобільський р-н, с. Тарабани,
вул. Новобудівельна, 12.

Землеустрою підлягає земельна ділянка, на якій розташований ОНБ – одноповерховий житловий будинок загальною площею 110,0 м2. Розмір земельної ділянки буде визначатися при проведенні робіт із землеустрою.

Підстава для замовлення робіт із землеустрою: накази ФДМУ від 09.03.2000 № 472 «Про перелік об’єктів незавершеного будівництва, що підлягають приватизації» та від 16.02.2017 № 244 «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176», рішення Веселівської сільської ради Старобільського району Луганської області від 13.06.2017 № 17/20, № 17/21, № 17/22 «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом незавершеного будівництва, який підлягає приватизації і розташований в с.Тарабани».

Перелік документів, які необхідно отримати в результаті проведення робіт із землеустрою: проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погоджені та затверджені у встановленому порядку; витяги з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, інші матеріали та документи, необхідні для продажу земельних ділянок.

Умови конкурсу

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до РВ ФДМУ по Луганській області конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтвердних документів належать:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (додаток 2 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420); копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи); копії документів, що підтверджують відповідність претендента вимогам, встановленим чинним законодавством до виконавців робіт із землеустрою; письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності); проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт; згода на обробку персональних даних (відповідно до додатка 4 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420) для фізичних осіб – підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

Конкурс відбудеться 12.09.2017 о 10.00 за адресою: Луганська обл., м. Сєверодонецьк, бульв. Дружби Народів, 32а, 3-й поверх, каб. № 313, РВ ФДМУ по Луганській області.

Місцезнаходження конкурсної комісії: м. Сєверодонецьк, бульв. Дружби Народів, 32а, РВ ФДМУ по Луганській області. Телефон для довідок (06452) 4-23-68.

Конкурсну документацію претенденти подають до сектору інформатики, організаційно-документального забезпечення та роботи зі ЗМІ РВ ФДМУ по Луганській області за адресою: Луганська обл., м. Сєверодонецьк, бульв. Дружби Народів, 32а, каб. № 313.

Останній день подання конкурсної документації – 05.09.2017 до 17.00.