A A A K K K

РВ ФДМУ по м. Києву про оголошення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою для підготовки до продажу земельних ділянок державної власності, на яких розташовані об’єкти незавершеного будівництва, що підлягають приватизації

Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення документації із землеустрою з метою продажу об’єкта приватизації разом із земельною ділянкою, погодження та затвердження документації із землеустрою у встановленому порядку, отримання позитивного висновку державної експертизи документації із землеустрою (у разі необхідності її проведення), отримання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, підготовка інших матеріалів та документів, необхідних для продажу земельної ділянки.

Дані про об’єкти землеустрою:

1. Виконувана робота (завдання): виготовлення документації із землеустрою, правовстановлюючих документів на земельну ділянку з метою її продажу.

Підстава для виконання роботи: наказ РВ ФДМУ по м. Києву від 17.08.2009 № 661.

Документи, що підтверджують права на користування земельною ділянкою: відсутні.

Форма власності – державна.

Цільове призначення – землі іншої комерційної діяльності.

Розмір земельної ділянки – 6 822,33 м2.

Наявні обмеження: не визначені.

Земельні сервітути (зокрема об’єктів цивільної оборони тощо): не визначені.

Об’єкт (об’єкти), розташований (розташовані) на земельній ділянці – об’єкт незавершеного будівництва – розширення виробничої бази.

Балансоутримувач: відсутній.

Місцезнаходження об’єкта оцінки (підприємства, господарського товариства): 03142, м. Київ, бульв. Академіка Вернадського, 36в.

Місце розташування земельної ділянки (ділянок): 03142, м. Київ, бульв. Академіка Вернадського, 36в (Святошинський р-н м. Києва).

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю (так, ні): ні.

2. Виконувана робота (завдання): виготовлення документації із землеустрою, правовстановлюючих документів на земельну ділянку з метою її продажу.

Підстава для виконання роботи: наказ РВ ФДМУ по м. Києву від 17.08.2009 № 661.

Документи, що підтверджують права на користування земельною ділянкою: відсутні.

Форма власності – державна.

Цільове призначення – землі іншої комерційної діяльності.

Розмір земельної ділянки – 0,0838 га.

Наявні обмеження: не визначені.

Земельні сервітути (зокрема об’єктів цивільної оборони тощо): не визначені.

Об’єкт (об’єкти), розташований (розташовані) на земельній ділянці – об’єкт незавершеного будівництва – кафе на 50 місць.

Балансоутримувач: відсутній.

Місцезнаходження об’єкта оцінки (підприємства, господарського товариства): 02092, м. Київ, вул. Сергія Лазо, 5б.

Місце розташування земельної ділянки (ділянок): 02092, м. Київ, вул. Сергія Лазо, 5б (Дніпровський р-н м. Києва).

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю (так, ні): ні.

Конкурс відбудеться 16 червня 2016 р. о 15.00 в РВ ФДМУ по м. Києву за адресою: м. Київ, бульв. Шевченка, 50г, тел. для довідок 281-00-36.

Документи приймаються до 12.30 13 червня 2016 р. за адресою: м. Київ, бульв.
 Шевченка, 50г, кімн. 108. Тел. для довідок 281-00-36.

На конверті потрібно зробити відмітку: «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою, який відбудеться 16 червня 2016 р.».

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтвердних документів належать:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (додаток 2 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420); копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті; копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи); копії документів, що підтверджують відповідність претендента вимогам, встановленим чинним законодавством до виконавців робіт із землеустрою; письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності); проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт; згода на обробку персональних даних (відповідно до додатка 4 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420) для фізичних осіб – підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.