A A A K K K

РВ ФДМУ по Закарпатській області про оголошення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою з метою продажу об’єкта приватизації разом із земельною ділянкою

Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою продажу об’єкта приватизації разом із земельною ділянкою (розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), визначення та закріплення меж в натурі (на місцевості) межовими знаками встановленого зразка; погодження меж земельної ділянки з суміжними землевласниками та землекористувачами; проведення робіт з реєстрації земельної ділянки у державному земельному кадастрі, присвоєння кадастрового номера та внесення відомостей до національної системи, у т.ч. перевірка файлу обміну даними про результати робіт із землеустрою в електронному вигляді (обмінного файла); погодження та затвердження проекту із землеустрою у встановленому порядку; отримання витягу з Державного земельного кадастру; підготовка інших матеріалів та документів, що необхідні для продажу земельної ділянки).

Дані про об'єкт землеустрою:землеустрою підлягає земельна ділянка орієнтовною площею 1,0 га, на якій розташований об’єкт державної власності групи А – комплекс, який складається з адміністративно-спального корпусу, господарського корпусу, фінської бані «Сауна», овочесховища, трансформаторного кіоску загальною площею 2 646,08 м2 за адресою: Закарпатська обл., Воловецький р-н, смт Жденієво, вул. Шевечнка, 249. Балансоутримувач – відсутній.

Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки не зареєстровані.

Підстава для замовлення робіт із землеустрою: наказ ФДМУ від 04.08.2016 № 1516«Про включення до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації», наказ РВ ФДМУ по Закарпатській області № 00454 від 31.08.2016 «Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкта державної власності групи А», розпорядження голови Воловецької районної державної адміністрації Закарпатської області від 05.09.2016 № 210.

Умови конкурсу:

Перелік документів, які необхідно отримати в результаті проведення робіт із землеустрою: технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), погоджена та затверджена у встановленому порядку; витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, обмінний файл; документ, що підтверджує встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками; проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки; документація із землеустрою, погоджена та затверджена у встановленому порядку; інші матеріали та документи, необхідні для продажу земельної ділянки.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до РВ ФДМУ по Закарпатській області конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, а також строк виконання робіт, зазначений в календарних днях. До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою, належать:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (відповідно до додатку 2 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420); копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті; копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи); копії документів, що підтверджують відповідність претендента вимогам, встановленим чинним законодавством до виконавців робіт із землеустрою; письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності); проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт; згода на обробку персональних даних (додаток 4 до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 № 1420, зі змінами) – для фізичних осіб – підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Конкурсну документацію слід подавати до загального відділу РВ ФДМУ по Закарпатській області за адресою: 88000, м. Ужгород, вул. Собранецька, 60 (каб. 314) до 17.00 04.10.2016.

Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 11.10.2016 в РВ ФДМУ по Закарпатській області о 10.00 за адресою: м. Ужгород, вул. Собранецька, 60, каб. 303. Телефон для довідок 61-38-83.