A A A K K K

Про прийняття рішення про приватизацію ОНБ перепрофілювання лікувально-оздоровчого центру під ендокринологічний санаторій

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

13.04.2018  м. Івано-Франківськ  № 100

Про прийняття рішення про приватизацію ОНБ
перепрофілювання лікувально-оздоровчого
центру під ендокринологічний санаторій

 

Керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», на виконання наказів ФДМУ від 27.03.2018 №447 «Про затвердження переліків об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації в 2018 році» та від 04.04.2018 №478 «Про опублікування інформації про прийняття рішень про приватизацію об’єктів державної власності», НАКАЗУЮ:

1. Прийняти рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні незавершеного будівництва перепрофілювання лікувально-оздоровчого центру під ендокринологічний санаторій, розташованого за адресою: Івано-Франківська область, Тлумацький район, с. Тарасівка, вул. Жураки, 73 (надалі – Об’єкт Приватизації).

2. Начальнику відділу приватизації, управління державним майном та корпоративними правами п. М. Гавриляку:

2.1. Направити до Управління комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Департаменту законодавчого, комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю ФДМУ копію наказу про прийняття рішення про приватизацію Об’єкта Приватизації протягом одного робочого дня з дня видання наказу.

2.2. Підготувати проект наказу про створення аукціонної комісії у десятиденний термін з дня видання наказу про приватизацію.

2.3. Довести зміст даного наказу до балансоутримувача Об’єкта Приватизації – Прикарпатського центру репродукції людини.

3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

В. о. начальника
регіонального відділення                                                                                        В. КОГУТЯК