A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі від 11.06.2018 № 254 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Будівля профілакторію», розташованого за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 169, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі від 11.06.2018 № 255 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Адмінбудівля (літ. А) площею 213,3 кв.м, туалет (літ. Б) та огорожа (№1, 2,3)», що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Бериславському районі Херсонської області, розташований за адресою: Херсонська область, Бериславський р-н, м. Берислав, вул. 4-ї гвардійської мехбригади, буд. 26в, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі від 11.06.2018 № 256 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Гараж в гаражному кооперативі «Жигулі», що перебуває на балансі Головного управління статистики у Херсонській області, розташований за адресою: Херсонська область, м. Нова Каховка, вул. Французька, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі від 11.06.2018 № 257 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Будівля колишньої санітарно-епідеміологічної станції (комплекс будівель)», що перебуває на балансі Державної установи «Лабораторний центр МОЗУ», розташованого за адресою: Херсонська область, Новотроїцький район, смт Новотроїцьке, вул. Херсонська, 42, шляхом продажу на аукціоні з умовами.