A A A K K K

Інформація регіонального відділення по Миколаївській області про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Миколаївській області від 09.07.2019 № 376-п прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу балансоутримувачем об’єкта малої приватизації соціально-культурного призначення – готель, який розташований за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, селище Радісний Сад, вул. Миру, 9В та перебуває на балансі акціонерного товариства „Радсад”.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Миколаївській області від 09.07.2019 № 377-п прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу балансоутримувачем об’єкта малої приватизації – адміністративна будівля, який розташований за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, селище Радісний Сад, вул. Миру,1 та перебуває на балансі акціонерного товариства „Радсад”.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Миколаївській області від 09.07.2019 № 378-п прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу балансоутримувачем об’єкта малої приватизації соціально-культурного призначення – їдальня, який розташований за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, селище Радісний Сад, вул. Миру,7 та перебуває на балансі акціонерного товариства „Радсад”.