A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 07.09.2020 № 86 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Марилівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт", що знаходиться за адресами: Тернопільська область, Чортківський район, с-ще Нагірянка, вул. Заводська, 1 та  Тернопільська область, Чортківський район, с-ще Нагірянка, вул.Грушевського (вул.Гагаріна Ю.), 41, та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 07.09.2020 № 87 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої приватизації - окремого майна Хоростківського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт", що знаходиться за адресами : Тернопільська область, Гусятинський  район, м. Хоростків, вул.Промислова, 1; Тернопільська область, Гусятинський район, м. Хоростків, вул. Незалежності (вул.Комсомольська), 21; Тернопільська область, Гусятинський район, м. Хоростків, вул.Незалежності (вул.Комсомольська), 2г та перебуває на балансі ДП "Укрспирт" (ЄДРПОУ 37199618), орган управління – Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України шляхом продажу на аукціоні  з умовами.