A A A K K K

Костянтин Кошеленко провів онлайн конференцію з представниками місцевої влади та бізнесу Запорізької області

Заступник Голови Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко провів онлайн конференцію із представниками місцевої влади та бізнес-середовища Запорізької області.

Учасники заходу детально обговорили інвестиційні пропозиції для регіону. Так, у Запорізькій області готується до роздержавлення
28 об’єктів у рамках малої приватизації. 

Такі зустрічі вже стали традиційними в рамках реалізації єдиної комунікативної платформи взаємодії з органами влади усіх рівнів,  бізнес середовищем та суспільством з метою забезпечення прозорої та чесної приватизації.

Костянтин Кошеленко розповів про запровадження прозорих принципів приватизації та можливості, які відкриваються перед бізнесом і громадянами: «Ми забезпечили абсолютно прозору процедуру приватизації, яка дозволяє усім брати участь у приватизаційних конкурсах на рівних умовах,  адже кожен українець – інвестор».

Олександр Дмитрієв, заступник начальника Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях детально розповів про приватизаційне меню регіону.

На сьогодні в Запорізькій області підготовлено до виставлення на аукціонах через Prozorro.Продажі 11 об’єктів, а ще 17 – у процесі підготовки. Серед них є і значні для регіону об’єкти, такі як єдиний майновий комплекс «Запорізький автомобільний ремонтний завод», і технічні приміщення, об’єкти незавершеного будівництва та невеликі за площею об’єкти окремого майна. Нові об’єкти з’являються на сайті privatization.gov.ua, де по кожному з них можна отримати вичерпну інформацію.

В онлайн конференції  також взяли участь: Віктор Гординський, заступник голови міста Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів міської ради, Ганна Миргородська, начальник Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях, Олександр Дмитрієв, начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області, Володимир Поляков, заступник виконавчого директора Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців «Потенціал» та Віктор Худяков, президент Клубу друзів «Віконт» і його учасники.