A A A K K K

Фонд державного майна надав позитивну рецензію звіту про оцінку цеху №5 АТ «Перший київський машинобудівний завод»

16 червня Фонд державного майна України забезпечив рецензування звіту про оцінку ринкової вартості нерухомого майна, а саме нежитлової будівлі літера «IV цифра» цех №5, корпус №9, що перебуває у власності АТ «Перший київський машинобудівний завод» (до 2018 року завод «Більшовик»). Будівля розташована за адресою: м. Київ, пр. Перемоги, 49/2. Її загальна площа становить 13 039,3 кв.м. 

Так, за результатами рецензування Фондом встановлено, що звіт класифікується за ознакою абзацу третього пункту 67 Національного стандарту № 1 «Загальні засади оцінки майна і майнових прав», затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 10 вересня 2003 року №1440, як такий, що у цілому відповідає вимогам нормативно-правових актів з оцінки майна, але має незначні недоліки, що не вплинули на достовірність оцінки.

Варто відзначити, що рецензування звіту про оцінку майна полягає в його критичному розгляді та наданні висновків щодо його повноти, правильності виконання та відповідності застосовуваних процедур оцінки майна вимогам нормативно-правових актів з оцінки майна.

За результатами оцінки, а також після реалізації інших кроків, викладених в дорожній карті, київська влада матиме змогу викупити цех за ринковою ціною і реалізувати проект із розвитку транспортної інфраструктури Києва.