A A A K K K

Дмитро Сенниченко: Суть приватизації у перетворенні непрофільних непродуктивних активів у продуктивні

22 вересня 2020 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко взяв участь у пресконференції на тему «Україна: які інвестиційні проекти повернуть Україну в поле зору іноземних інвесторів?».

Під час пресконференції було презентовано перший інвестиційний гайд для іноземних інвесторів, участь у створенні якого брав також Фонд державного майна України, і який інформуватиме про можливості інвестувати в економіку України – «UkraineInvest Guide».

Голова Фонду держмайна у своєму виступі акцентував увагу на тих підходах прозорості та відкритості, які були впроваджені для залучення інвестицій через приватизацію.

«Уся інформація про інвестиційне меню тепер у відкритому доступі на сайті www.privatization.gov.ua і по кожному об’єкту приватизації – окремих віртуальних кімнатах даних. Настільки повної інформації про те, що пропонується купити, не розкривалось ще ніколи. Тепер об’єкти настільки зрозумілі потенційному покупцю, що приймати рішення щодо їх придбання стало в рази легше», – заявив Дмитро Сенниченко.

Інформація UkraineInvest Guide буде оновлюватися на щоквартальній основі, для забезпечення потреб інвесторів в актуальній інформації.