A A A K K K

Фонд державного майна опублікував оголошення про проведення перших аукціонів з оренди державного майна в Prozorro.Продажі


Регіональні відділення Фонду державного майна України розмістили оголошення про проведення перших аукціонів з оренди об’єктів державного майна за новими правилами в електронній торговельній системі Prozorro.Продажі.

До слова, на оголошених аукціонах в оренду будуть передані об’єкти не лише з Переліку першого типу. Вперше в історії оренди державної власності чинні договори оренди продовжуватимуться на аукціонах. Усі такі договори, відносно яких орендодавці ухвалили рішення про оголошення аукціонів, включені до Переліку чинних договорів оренди, відносно яких прийнято рішення про продовження на аукціонах.

Згідно з законом про оренду, аукціони з передачі в оренду представлених об’єктів мають відбутися не раніше ніж за 20 і не пізніше ніж за 35 календарних днів від моменту розміщення оголошення в Prozorro.Продажі. 

Більш розширену інформацію щодо представлених об’єктів та умов аукціонів з передачі їх в оренду ви можете дізнатись перейошовши за посиланням на аукціон в електронній торговельній системі.