A A A K K K

Дмитро Сенниченко: Фонд держмайна гарантує рівні правила участі у приватизаційних аукціонах

  10 листопада 2020 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко взяв участь в онлайн конференції з представниками ділових, бізнесових та дипломатичних кіл України та Канади.
  Під час заходу Дмитро Сенниченко розповів про основні напрями діяльності Фонду держмайна у контексті можливостей інвестувати у розвиток бізнесу в Україні.
  «Фонд державного майна гарантує всебічне сприяння інвесторам створивши рівні умови участі в приватизаційних аукціонах, відкритий, прозорий та неупереджений приватизаційний процес. Україна відкрита для інвестицій», – наголосив Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко.
  Він також навів приклади приватизації за прозорими правилами, які стали успішними історіями вигідних інвестицій – таких наведених Головою Фонду кейсів достатньо для того, щоби стверджувати про ефективність інвестицій через приватизацію.
  «Маємо численні приклади успішних історій приватизації, серед яких і приватизація «Київпассервісу», за який новим власником сплачено понад 230 млн грн та вже розпочато модернізаційні роботи вперше за 60 років, і приватизація спиртових активів – абсолютно нова історія, яка створює прозорий ринок виробництва спирту. Або завод у Харкові, який виробляв монохромні телевізори та з початку 2000-х не працював, а після приватизації був модернізований у виробництво зарядних пристроїв для електрокарів. Ми створили всі умови для того, щоб історія приватизаційного успіху в Україні могла стати і вашою історією також»,– резюмував Дмитро Сенниченко.