A A A K K K

Прозора приватизація експертно-технічного центру Держпраці в Житомирі

3 березня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці», що розміщується в Житомирі, на майдані Путятинському, 2.

Основним видом діяльності, відповідно до статуту є технічні випробування та дослідження. Серед інших видів діяльності: діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, діяльність шкіл із підготовки водіїв транспортних засобів, спеціалізована медична практика тощо.

До складу об’єкта приватизації входять основні засоби у вигляді автомобільного транспорту
(7 одиниць), обладнання та іншого рухомого майна. Нерухоме майно на балансі підприємства відсутнє.

Стартова ціна на ЄМК ДП «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці» становить
4 060 000 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 2 березня 2021 року.

Як повідомлялося раніше, Фонд державного майна України розпочинає окремий спецпроект в рамках приватизації – продаж 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці.

Експертно-технічні центри Держпраці – це діючі підприємства, що забезпечують науково-технічну підтримку державного нагляду у сфері охорони праці, гігієни праці, промислової безпеки та дотримання законодавства про працю, проведення експертної оцінки стану безпеки промислового виробництва, технологій та об’єктів підвищеної небезпеки, а також мають підтверджену компетенцію для інспекційної діяльності у сфері охорони праці.

Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів, професійними співробітниками та досвідом роботи на ринку.

Детальніше про Житомирський експертно-технічний центр Держпраці:

https://bit.ly/3pIwOOD

Детальніше про проект з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці:

https://bit.ly/3pIMTnp