A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди приміщення в навчальному корпусі у Вінниці

15 червня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди вбудованого приміщення на 2-му поверсі навчального корпусу, що обліковується на балансі Державного професійно-технічного навчального  закладу  “Вінницьке вище професійне училище сфери послуг” та знаходиться за адресою:
м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 145.  

Стартова ціна об’єкту складає 97,84 грн, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 287,8 м².

Цільовим призначенням об’єкта оренди є погодинне використання приміщення спортзалу для тренувань з художньої гімнастики за графіком: понеділок та п’ятниця з 17:00 до 18:00.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 14 червня 2021 року.

Будівля перебуває у задовільному технічному стані, забезпечена комунікаціями: електропостачання потужністю 15 кВт, водовідведення, водопостачання та  централізоване опалення.


Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3zbmILj .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA