A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди адміністративної будівлі в Острозі

17 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди адміністративної будівлі, що перебуває на балансі Національного університету «Острозька академія» за адресою: Рівненська область, місто Острог, вулиця Героїв Майдану 10.

Стартова ціна об’єкту складає 8 597,02 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. 

Актив в задовільному технічному стані, після ремонту. Наявна електрифікація, водозабезпечення, каналізація та газифікація, а також пожежна сигналізація. 

Острог – невелике містечко, розташоване в  Рівненській області. Місто славиться своєю прадавньою історією та одним із найвідоміших в Україні Національним університетом “Острозька академія”. На сьогодні університет налічує більше 3 тисяч студентів, а також має розвинене студмістечко із зручною інфраструктурою. Пропозиція оренди цього об’єкту може стати чудовим рішенням для початку та розвитку вашого бізнесу завдяки зручній локації та високому рівню відвідуваності. 

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні - користуйтеся інструкцією

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/3il1pAH

 

В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.