A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди їдальні площею 532 м² на Донеччині

9 вересня 2021 року відбудеться аукціон з оренди частини будівлі шахтної їдальні, що знаходиться на балансі ВП «Соцсервіс» ДП «Добропіллявугілля - видобуток» за адресою: Донецька обл., місто Добропілля, вулиця Київська 1г. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 2 058,68 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Будівля перебуває у задовільному стану, забезпечена електроенергією (16 кВт), водопостачанням та каналізацією. Наявне централізоване опалення від зовнішніх  мереж, лічильник на тепло, а також вентиляція та кондиціонування, підведені телекомунікації: телефон та інтернет. Також під’єднана пожежна сигналізація.

Добропілля — місто обласного значення в Донецькій області, яке називають «перлиною Донбасу» завдяки розвитку вугільної промисловості. Сьогодні Добропілля — центр великого вугільного регіону, де знаходяться найбільші на Донбасі поклади кам'яного вугілля. 

Об’єкт оренди розташований на території ДП «Добропіллявугілля-видобуток”. Підприємство об'єднує п'ять шахт, одну збагачувальну фабрику та спеціалізовані допоміжні підприємства. На сьогодні на підприємстві працює більше 5-тисяч робітників і це забезпечує високий рівень відвідуваності об’єкту. 

Актив може стати надійним фундаментом для створення і розвитку власного бізнесу також завдяки вигідній ціні та комфортним умовам.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/37SeGut

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA