A A A K K K

Підписаний договір з оренди стадіону площею 10 128 м² в Рівному

18 серпня 2021 року між Фондом держмайна України та Громадською організацією  «Спортивний клуб «Омега Рівне» був підписаний договір оренди стадіону, що перебуває на балансі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» за адресою: місто Рівне, вулиця Данила Галицького 13. 

10 серпня на відкритих торгах був один учасник - громадська організація «Спортивний клуб «Омега Рівне», яка підвищила вартість оренди вдвічі - з 2 590,14 грн на місяць, до 5 180,28. 

Стадіон площею 10 128 м² на момент аукціону потребував капітального ремонту, комунікації були відсутні. 

Також встановлене обмеження за цільовим призначенням. Актив повинен використовуватись лише для спортивного виховання дітей та молоді. 

Про плани щодо використання об’єкту, його реконструкції та вкладення інвестицій - незабаром читайте у нашій постійній рубриці Історії успіху

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA