A A A K K K

Костянтин Кошеленко відвідав Ірпінський виправний центр напередодні проведення приватизаційного аукціону

28 вересня 2021 року заступник Голови Фонду державного майна України  Костянтин Кошеленко разом із заступницею Міністра юстиції Оленою Висоцькою та головою Коцюбинської ОТГ Сергієм Данішем відвідали Ірпінський виправний центр, виставленого на приватизаційний аукціон, що відбудеться 26 жовтня. 

Під час спілкування із журналістами спікери розповіли про приватизацію Ірпінського виправного центру, а також можливості для потенційних інвесторів. 

Зі свого боку, заступник Голови Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко акцентував увагу на важливості підтримки з боку місцевої влади потенційних інвесторів. 

«Сприяння інвесторам з боку місцевої влади може стати ключовим фактором при прийнятті ними рішень про участь в аукціоні з приватизації Ірпінського виправного центру», - заявив Костянтин Кошеленко.

Він також розповів про інвестиційний потенціал активу, а саме про вигідне розташування у смт Коцюбинське Київської області, поруч з житловою забудовою та на відстані 6 км від станції метро “Академмістечко”. 

Заступник Голови Фонду держмайна також звернув увагу на досвід успішної приватизації Львівської колонії на загальну суму понад 400 млн грн, коли місцева влада активно співпрацювала та підтримала проект переможців приватизаційного аукціону, який передбачає будівництво на місці колишньої колонії сучасного кампусу з низкою інфраструктурних об’єктів та офісів. 

Довідково

26 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна державної установи «Ірпінський виправний центр (№132)». Стартова ціна становить 220 211 588 грн. 

Загальна площа активу – 28141,7 м², розмір земельних ділянок – 8,3 га. До об’єкта приватизації підведені комунікації: водопостачання, каналізаційна система, система електропостачання здійснюється двома підстанціями: 700 та 490 кВт.

Більш детально про приватизацію Ірпінського виправного центру: https://bit.ly/2PkAWYh.