A A A K K K

ЄМК ДП «Тернопільський експертно-технічний центр Держпраці» виставлений на приватизаційний онлайн-аукціон

19 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Тернопільський експертно-технічний центр Держпраці» за адресою: Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Шпитальна, 7.

Основним завданням ЕТЦ є забезпечення технічної підтримки державного нагляду за дотриманням законодавства по охороні праці і промислової безпеки. ДП «Тернопільський ЕТЦ» тісно співпрацює з відділами управління Держпраці у Тернопільській області, експертно-технічними центрами Держпраці та іншими спеціалізованими організаціями, Асоціацією незалежних експертів України «Укрексперт», науково-технічною асоціацією «Підіймальні споруди», Українським товариством неруйнівного контролю та технічної діагностики, ведучими науково-дослідними інститутами. Підприємство має необхідне сучасне діагностичне обладнання, засоби випробувань, вимірювань та навчання.

Підприємство не володіє об’єктами нерухомого майна, спорудами, нежитловими приміщеннями, земельними ділянками та іншим.

Господарська діяльність підприємства проводиться в орендованих приміщеннях загальною площею 340,56 м², що знаходяться на балансі державної установи «Госпрозрахункова група Тернопільської обласної державної адміністрації», відповідно до укладеного договору термін дії якого до 30.09.2021.

На балансі Тернопільського ЕТЦ перебувають 6 транспортних засобів.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 3 054 789 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 18 жовтня включно.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/2Na2ZIB.