A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди гідроспоруд на Житомирщині

19 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди  гідротехнічних споруд нагульного ставу «Харліївка», що перебувають на балансі ДП «Укрриба» та розташовані за адресою: Житомирська область, на території Андрушківської ОТГ, с. Харліївка.

Стартова ціна об’єкту складає 29 780,16 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Актив перебуває в задовільному стані. 

Детальніше про цей актив за посиланням: https://bit.ly/3BigDxs

Державне підприємство «Укрриба» є державним водогосподарським підприємством, яке створене з метою забезпечення ефективного використання та організації нагляду, контролю за технічною експлуатацією гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм. Підприємство докладає значних зусиль з підтримки гідротехнічних споруд у належному стані та проводить значну роботу по проведенню капітальних ремонтів об’єктів та їх реконструкцій.

Зазначений об’єкт оренди має чудові перспективи для ведення бізнесу, завдяки комфортним умовам та використанню об’єкта за будь-яким цільовим призначенням і можливості передавати його в суборенду.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні.

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.