A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди приміщення їдальні коледжу на Волині

22 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди  частини нежитлового приміщення громадсько-побутового блоку Відокремленого структурного підрозділу «Любешівського технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету» за адресою: Волинська обл., смт Любешів, вул. Брестська, 7. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 10 832,56 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа –  190,23 м².

Технічний стан об’єкту задовільний. Наявна електрифікація (понад 50 кВт), водозабезпечення, водовідведення та опалення. Підведена пожежна сигналізація. 

Цільовим призначенням активу є розміщення закладу харчування (їдальні), без продажу товарів підакцизної групи.

Дана пропозиція – справжня знахідка, оскільки приміщення має вигідну площу та високий рівень відвідуваності, тому стане вигідним рішенням для створення та розвитку вашої власної справи.

Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3063KsA

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.