A A A K K K

Унікальна пропозиція оренди в Львові: оголошено аукціон з оренди приміщень спортивного комплексу

28 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження оренди приміщень спортивного комплексу ВСП «Техніко-економічного фахового коледжу НУ «Львівська політехніка» за адресою:  м. Львів, вул. Пасічна, 87. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 36 570 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа – 1 073,7 м².

Приміщення оснащені електромережею потужністю понад 50 кВт, водозабезпеченням, каналізацією, газифікацією та опаленням. Підведена пожежна сигналізація. Актив перебуває в задовільному технічному стані та складається з декількох об’єктів, а саме:

  • бассейн (644,8 м²);

  • побутові кімнати, коридори, сходові клітки, (90,7  м² – 1 поверх; 521,6 м² - 2 поверх та 32,5  м² - 3 поверх);

  • підвальні приміщення (428,9 м²).

Техніко-економічний фаховий коледж є частиною національного університету «Львівська політехніка», що дозволяє йому займати чільні позиції серед аналогічних навчальних закладів в Україні. Навчально-матеріальна база коледжу повністю відповідає міжнародним нормам, в тому числі і спортивний комплекс. Тому оренда зазначеного об’єкта може стати комерційно-вигідним рішенням для розвитку власної справи, завдячуючи комфортним умовам, високому рівню відвідуваності та зручній локації об’єкту.

(НУ «Львівська політехніка»)

Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3AvDtQR

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.