A A A K K K

Оренда готелю в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 2 397,5 м²

2 листопада 2021 року відбудеться аукціон з оренди нежитлових приміщень (підвал, перший та другий поверхи) будівлі готелю, що обліковується на балансі Державного підприємства «Готель «Козацький» Міністерства оборони України за адресою: м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 2/32, корп. 76.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 18:00 1 листопада 2021 року.  

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 221 170,02 грн.

Актив електрифікований, перебуває в задовільному технічному стані. Наявне водозабезпечення та водовідведення, а також централізоване опалення, лічильник на тепло, вентиляція та телефонізація. 

Хороші технічні умови, велика площа, вигідне розташування в Солом’янському районі, а також можливість його використання за будь-яким цільовим призначенням, створюють вигідні умови для старту та розвитку вашого бізнесу в столиці. 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3zTsEbI

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .