A A A K K K

Фонд повідомляє про проведення позачергових загальних зборів ВАТ ХІ «Енергопроект»

До уваги акціонерів

Відкритого акціонерного товариства«Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект»  
(далі – ВАТ ХІ «Енергопроект», Товариство), код ЄДРПОУ 14078902,
місцезнаходження товариства: Україна, 61003, м. Харків, проспект Московський, 10/12.
Повідомляємо Вас про проведення позачергових загальних зборів
ВАТ ХІ «Енергопроект» (далі – позачергові загальні збори)!

Місце реєстрації учасників та проведення позачергових загальних зборів: Україна, 61003, м. Харків, проспект Московський, 10/12, 5 поверх, (актова зала).

 Дата та час початку і закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі у позачергових загальних зборах: 30 березня 2017року, з 10 години 00 хвилин  до 11 години 00 хвилин.

Дата та час відкриття (проведення) позачергових загальних зборів: 30 березня 2017року  об 11 годині 30 хвилин.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право участі у позачергових загальних зборах, встановлена 24 березня 2017 року (станом на 24 годину).

 

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1. Обрання членів лічильної комісії позачергових загальних зборів Товариства та прийняття рішення про припинення їх повноважень.

2. Обрання голови та секретаря позачерговихзагальних зборів Товариства.

3. Затвердження порядку ведення (регламенту) позачерговихзагальних зборів Товариства.

4.Внесення змін до Статуту Товариства шляхом затвердження нової редакції у зв’язку з приведенням діяльності Товариства у відповідність з вимогами Закону України «Про акціонерні товариства», в тому числі зміною найменування відкрите акціонерне товариство «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект» на публічне акціонерне товариство «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

5. Внесення змін до внутрішніх положеньТовариства.

6. Прийняття рішення про припинення повноважень голови та членів наглядової ради Товариства.

7. Обрання членів наглядової ради Товариства.

8. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами наглядової ради Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами наглядової ради Товариства.

9. Прийняття рішення про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії Товариства.

10. Обрання членів ревізійної комісії Товариства.

11. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами ревізійної комісії Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів(контрактів)з членами ревізійної комісіїТовариства.

 

                     ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ  ДО ПИТАНЬ  ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

1. Обрання членів лічильної комісії позачергових загальних зборів Товариства та прийняття рішення про припинення їх повноважень.

1. Обрати членів лічильної комісії позачергових загальних зборів Товариствау складі:

           -  голова лічильної комісії – Юровська Юлія Борисівна;

           -  член лічильної комісії – Чередніченко Ольга Валеріївна;

           -  член лічильної комісії – Гарматюк Олена Михайлівна;

           -  член лічильної комісії – Хуторна Юлія Олександрівна.

2. Припинити повноваження лічильної комісії позачергових загальних зборів Товариствапісля виконання покладених на неї обов’язків у повному обсязі.

 2.Обрання голови та секретаря позачерговихзагальних зборів Товариства.

1.Обрати Головою позачергових загальних зборів Товариства – Зозулю Андрія Володимировича.

 2. Обрати Секретарем позачергових загальних зборів Товариства – Шеховцову Валерію Сергіївну.

3. Затвердження порядку ведення (регламенту) позачерговихзагальних зборів Товариства.

Затвердити наступний порядок ведення (регламент) позачергових загальних зборів Товариства (далі – збори):

Доповіді по питаннях порядку денного – до 10 хв.

Виступи з питань порядку денного – до 3 хв.

Повторні виступи – до 2 хв.

Відповіді на запитання – до 3 хв.

Запитання доповідачам подавати Голові зборів в письмовому вигляді з зазначенням реквізитів акціонера (ПІБ або найменування юридичної особи). Запитання, подані без зазначення реквізитів, не розглядатимуться.

Голова зборів ставить питання на голосування. Зміна черговості розгляду питань порядку денного здійснюється Головою зборів.

Голосування на зборах з питань порядку денного проводиться бюлетенями. Бюлетень для голосування (крім кумулятивного голосування) містить варіанти голосування за кожний проект рішення (написи «за», «проти», «утримався»). Після розгляду питання та винесення Головою зборів цього питання на голосування, акціонер відмічає у бюлетені свій варіант голосування.

Голосування на зборах проводиться за принципом: одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на зборах, крім проведення кумулятивного голосування. Під час проведення кумулятивного голосування загальна кількість голосів акціонера помножується на кількість членів органу Товариства, що обираються. Акціонер має право віддати всі підраховані таким чином голоси за одного кандидата або розподілити їх між кількома кандидатами. При кумулятивному голосуванні за кожного з кандидатів можна віддати тільки цілу кількість голосів.

Обрання персонального складу Наглядової ради та Ревізійної комісії здійснюється із застосуванням кумулятивного голосування, з використання бюлетенів і обраними вважаються ті кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів акціонерів порівняно з іншими кандидатами.

Після закінчення голосування з питання порядку денного акціонер зобов’язаний здати лічильній комісії свій бюлетень для голосування. Лічильна комісія збирає бюлетені, підраховує голоси та оголошує результати голосування.

Бюлетень для голосування визнається недійсним у разі, якщо:

- він відрізняється від офіційно виготовленого Товариством зразка;

- на ньому відсутній підпис акціонера (представника акціонера);

- він складається з кількох аркушів, які не пронумеровані;

- акціонер (представник акціонера) не позначив у бюлетені жодного або позначив більше одного варіанта голосування щодо одного проекту рішення.

Бюлетень для кумулятивного голосування також визнається недійсним у разі, якщо акціонер (представник акціонера) зазначив у бюлетені більшу кількість голосів, ніж йому належить за таким голосуванням.

Бюлетень має бути підписаний Акціонером (представником Акціонера) із зазначенням прізвища, імені та по батькові Акціонера (представника Акціонера) та найменування юридичної особи у разі, якщо вона є Акціонером. За відсутності таких реквізитів і підпису бюлетень вважається недійсним.

Бюлетені для голосування, визнані недійсними не враховуються під час підрахунку голосів.

Бюлетені для голосування засвідчуються перед їх видачею акціонеру (його представнику) під час його реєстрації для участі в загальних зборах, підписом члена реєстраційної комісії, який видає відповідні бюлетені для голосування.

4. Внесення змін до Статуту Товариства шляхом затвердження нової редакції у зв’язку з приведенням діяльності Товариства у відповідність з вимогами Закону України «Про акціонерні товариства», в тому числі зміною найменування відкрите акціонерне товариство «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект» на публічне акціонерне товариство «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

1. Внести зміни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції, у зв’язку з приведенням  діяльності Товариства у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства» та змінити найменування відкрите акціонерне товариство «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект» на публічне акціонерне товариство «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

2. Уповноважити Голову та Секретаря зборів підписати Статут Товариства у новій редакції.

3. Доручити керівникуВиконавчого органу Товариства (з правом передоручення) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію нової редакції Статуту Товариства.

5. Внесення змін до внутрішніх положеньТовариства.

1. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про Правліннявідкритого акціонерного товариства «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

2. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про Наглядову раду відкритого акціонерного товариства «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

3. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про Ревізійну комісіювідкритого акціонерного товариства «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

4. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про Загальні зборивідкритого акціонерного товариства «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

5. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про виплату дивідендів відкритого акціонерного товариства «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

6. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про розпорядження активами відкритого акціонерного товариства «Харківський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект».

6. Прийняття рішення про припинення повноважень голови та членів наглядової ради Товариства.

Зняти питання з розгляду.

7. Обрання членів наглядової ради Товариства.

8. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами наглядової ради Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами наглядової ради Товариства.

1. Затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з членами наглядової ради Товариства.

2. Надати керівнику Виконавчого органу Товариства повноваження на підписання цивільно-правових договорів, які укладатимуться з членами наглядової ради Товариства.

9. Прийняття рішення про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії Товариства.

Припинити повноваження ревізійної комісії Товариства у повному складі.

10. Обрання членів ревізійної комісії Товариства.

11. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами ревізійної комісії Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів(контрактів)з членами ревізійної комісіїТовариства.

1. Затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з членами ревізійної комісії Товариства.

2. Надати керівнику Виконавчого органу Товариства повноваження на підписання цивільно-правових договорів, які укладатимуться з членами ревізійної комісії Товариства.

Даний проект порядку денного позачергових загальних зборів Товариства вважати порядком денним позачергових загальних зборів ВАТ ХІ «Енергопроект», які скликаються на 30 березня 2017 року, у разі відсутності пропозицій до нього від інших акціонерів.

Для участі в позачергових загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі паспортабодовіреність на право участі у позачергових загальних зборах, оформлену згідно з вимогами законодавства  (для представників юридичних та фізичних осіб).

З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових загальних зборів, акціонери ВАТ ХІ «Енергопроект» можуть ознайомитися з дати надіслання акціонерам даного повідомлення до дати проведення позачергових загальних зборів щоденно (крім суботи та неділі), з 10 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин (обідня перерва з 12 години 30 хвилин до 13 години 30 хвилин), за адресою:  01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, кімната 707, а в день проведення позачергових загальних зборів – також у місці їх проведення з 10 години 00 хвилин до 11 години 00 хвилин.

Пропозиції акціонерів до проекту порядку денного надсилати за адресою: 01133,  м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України.

Відповідальним за порядок ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, є Холоднова Ірина Петрівна (заступник начальника відділу Фонду державного майна України). Телефон для довідок: (044) 200-31-89.

 Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація  з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного www.spfu.gov.ua.