A A A K K K

Фонд шукає фахівця з маркетингу і продажів на посаду заступника директора Департаменту приватизації

Команда Фонду державного майна України шукає висококваліфікованого спеціаліста, який допоможе нам посилити просування і прискорити продаж об'єктів приватизації в Україні вітчизняним та іноземним інвесторам.

Це робота для активного, креативного і комунікабельного фахівця. Наші вимоги включають наявність у кандидата вищої освіти, досвід роботи на керівних посадах не менше 2-х років у сфері маркетингу, бренд-менеджменту і рекламних кампаній, просування продажів товарів чи послуг.

Досвід співпраці з міжнародними організаціями буде значним плюсом. Знання англійської мови є обов’язковим.

Робота заступника директора Департаменту включатиме налагодження процесів з маркетинговими компаніями, PR-агентствами, розробниками ІТ-рішень і міжнародними організаціями з метою популяризації і просування об'єктів приватизації відповідно до міжнародних стандартів.  

Більш детальну інформацію читайте в Умовах проведення конкурсу (http://www.spfu.gov.ua/userfiles/pdf/nakaz-193k_2846.pdf)

Якщо Ви відповідаєте зазначеним вимогам, надсилайте Ваші документи  або подавайте особисто до 21 квітня 2017 року до Управління персоналом  Фонду. Конкурс відбудеться 26-27 травня 2017 року.

Переможець отримає можливість роботи у дружній команді, яка націлена на реформування державного сектору економіки, ключова з яких – проведення прозорої приватизації в Україні.

Будемо вдячні за розповсюдження зазначеної інформації зацікавленим особам.

Якщо у Вас є додаткові запитання, дзвоніть за тел 044 200-35-64 або пишіть на електронну пошту privatization@spfu.gov.ua