A A A K K K

КМУ призначив Володимира Державіна заступником Голови ФДМУ

Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 128 від 20.01.2016 заступником Голови Фонду державного майна призначено Володимира Державіна. 2 березня 2016 розпорядження офіційно надійшло до Фонду. Розпорядженням № 127 від 20.01.2016 було звільнено з посади заступника Віталія Пількевича у зв’язку з переходом на нову роботу.

На новій посаді Володимир Державін буде опікуватися напрямом управління корпоративними правами держави як фахівець у цій сфері.

«Я чекав на це призначення дев’ять місяців – прізвища заступників було подано на затвердження ще в червні 2015 року, – прокоментував рішення КМУ новий заступник голови ФДМУ. – Призначення відбулося щойно, і тепер на мене чекає місяць роботи в авральному режимі: до 1 квітня необхідно буде скликати та провести загальні збори акціонерних товариств, корпоративними правами в яких володіє держава, розглянути та затвердити звіти за 2015 р., вирішити питання з дивідендами, затвердити плани роботи на 2016 р., обрати новий склад Наглядових рад».

Біографічна довідка

Народився 7 грудня 1980 року в Києві.

З 1998 по 2003 рік навчався в Київському університеті права НАН України (Київ), магістр права, спеціальність правознавство. У 2004 році отримав свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю.

Працював в Українській асоціації управління власністю, в ТОВ «Столиця», займався приватною адвокатською практикою, спеціалізується на корпоративному управлінні.

У 2014 році обраний до Київської міської ради.  До призначення на посаду заступника ФДМУ працював начальником управління правового забезпечення діяльності Київської міської ради.