A A A K K K

На Житомирщині оголосили конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою

РВ ФДМУ по Житомирській області оголосило конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою з метою присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам, на яких розташовані об’єкти, що підлягають приватизації:

1: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт групи Ж – їдальня за адресою: Житомирська обл., Лугинський р-н, с. Красностав, вул. Центральна, 47-А. Об’єкт під час приватизації не увійшов до статутного капіталу КСП «Красноставське», але залишився на балансі ПСП «Красноставське».

2: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт групи Ж – лазня за адресою: Житомирська обл., Лугинський р-н, с. Красностав, вул. Центральна, 31-А. Об’єкт під час приватизації не увійшов до статутного капіталу КСП «Красноставське», але залишився на балансі ПСП «Красноставське».

3: земельна ділянка, на якій розташований об’єкт групи Ж – їдальня за адресою: Житомирська обл., Олевський р-н, с. Радовель, вул. Леніна, 21. Об’єкт під час приватизації не увійшов до статутного капіталу КСП «Радовель», але залишився на балансі ПСП «Радовель».

Розмір земельних ділянок буде визначатися у процесі проведення робіт із землеустрою.

Конкурсну документацію претенденти подають до сектору управління персоналом та організаційної роботи РВ ФДМУ по Житомирській області (кім. 412).

Кінцевий термін подання конкурсної документації – 03 серпня 2016 року до 18.00.

Конкурс буде проведено 11 серпня 2016 року об 11-й годині за адресою: м.Житомир, вул. 1–го Травня, 20, кім. 402, РВ ФДМУ по Житомирській області. Телефон для довідок: 420-416.