A A A K K K

РВ по Черкаській області здає в оренду приміщення в Черкасах

РВ ФДМУ по Черкаській області повідомляє про намір передати в оренду об’єкти державного майна, щодо яких надійшли заяви:

- частина підвального приміщення площею 1,0 кв.м, частина приміщення на третьому поверсі площею 1,0 кв.мза адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси. Мета використання – розміщення операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до мережі Інтернет;

- нежитлове напівпідвальне приміщення їдальні технікуму 5-поверхового навчального корпусу № 4 площею 116,5 кв.м; частина приміщення навчального корпусу № 4 площею 16,4 кв.м; частина приміщення навчального корпусу № 3 площею 13,2 кв.м за адресою: вул. Надпільна, 226/Дашковича, 62, м. Черкаси. Мета використання – розміщення їдальні та буфетів, що не здійснюють продаж товарів підакцизної групи, у навчальному закладі.

Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються протягом десяти робочих днів після публікації оголошення в газеті «Відомості приватизації» від 20.02.2017 № 13 за адресою: бульв. Шевченка, 205, кімн. 410, м. Черкаси, РВ ФДМУ по Черкаськійобласті. У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Додаткова інформація за тел. 37-34-48 та на офіційному веб-сайті www.spfu.gov.ua