A A A K K K

РВ по Кіровоградській області оголосило конкурс СОД

РВ ФДМУ по Кіровоградській області оголосило конкурс з відбору СОД, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки:

1).  Об’єктаприватизації – необоротних активів (у тому числі вартість права користування земельною ділянкою) ДП «Олександрійський шовкорадгосп», що знаходиться за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Рожеве.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості необоротних активів з метою визначення розміру пайового фонду колективного сільськогосподарського підприємства.

2). Об’єктіворенди:

1. замощення загальною площею 400,0 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Кропивницький, проїзд Аджамський, 3.

2. нежитлові приміщення загальною площею 166,67 кв. м, що знаходяться в одноповерховій будівлі (адмінбудівля ЖЕК-31) за адресою: Кіровоградська обл., м. Долинська, вул. Нова, 80А.

3. нежитлове приміщення загальною площею 27,8 кв. м, що знаходиться на першому поверсі будівлі поштового зв’язку за адресою: Кіровоградська обл., смт Новгородка, вул. Криворізька (Кірова), 14.

4. нежитлові вбудовані приміщення загальною площею 24,79 кв. м, що знаходяться на першому поверсі будівлі гуртожитку за адресою: Кіровоградська обл., м. Новоукраїнка, вул. Леніна, 172.

5. частина приміщення фойє площею 18,36 кв. м, що знаходиться на другому поверсі навчального корпусу №2 за адресою: м. Кіровоград, проспект Університетський, 8.

6. частина вестибюлю площею 2,0 кв. м, що знаходиться на першому поверсі учбового корпусу № 4 за адресою: м. Кіровоград, вул. Шевченка, 1.

7. частина вестибюлю площею 2,0 кв. м, що знаходиться на першому поверсі учбового корпусу № 2 за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Пермська, 3.

8. нежитлові приміщення загальною площею 89,0 кв. м, що знаходяться на другому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Кіровоградська обл., смт Голованівськ, вул. Соборна, 44б.

9. нежитлові приміщення загальною площею 56,0 кв. м, що знаходяться на першому та другому поверхах адміністративної будівлі за адресою: Кіровоградська обл., смт Голованівськ, вул. Соборна, 44б.

Мета проведення незалежної оцінки: укладення ( 1, 2,  3) та продовження дії ( 4,  5, 6, 7, 8, 9) договорів оренди.

Конкурс відбудеться у РВ ФДМУ по Кіровоградській області 25 листопада 2016р. о 8-30 за адресою: 25009, м. Кіровоград, вул. Глинки, 2, кімн. 708.